Wie zijn wij

Momentum Transport & Logistiek B.V.

delivery1Kom meer te weten over Momentum Transport & Logistiek als toonaangevend pakketdienstverlener van standaard- en expresspakketten. Klantvriendelijkheid en lokale deskundigheid zijn speciale kenmerken van onze dienstverlening. Dat is al zo sinds de oprichting. In ieder aspect van de onderneming. Onze klanten waarderen dit en werken graag met ons samen, omdat Momentum Transport & Logistiek betrouwbaarheid en efficiëntie garandeert.

Deskundig, vriendelijk en dicht bij onze klant – bij Momentum Transport & Logistiek is de focus altijd de klant. Onze reeks producten sluit zeer goed aan bij de wensen van onze klanten en biedt hen precies wat zij nodig hebben.

Wij kennen onze business: we combineren internationaal denken met een gedegen kennis van lokale markten. Dit maakt ons sterk en geeft ons de mogelijkheid wereldwijd de beste service en kwaliteit te bieden. Daardoor leveren wij een beslissende bijdrage aan het zakelijke succes en concurrentievermogen van onze klanten.

In onze dagelijkse werkzaamheden hanteren wij de volgende waarden:

  • Absolute klantgerichtheid: onze manier van denken en handelen is gericht op onze klanten en hun behoeften.
  • Lokaal dynamisch: wij bieden regionale bekwaamheid in een internationaal netwerk en staan altijd dicht bij onze klanten.
  • Duurzame ontwikkeling: wij respecteren onze verplichtingen tegenover het milieu, onze werknemers en de samenleving in zijn geheel.
  • Efficiëntie: een krachtig transportsysteem en een uitstekend rendement.
  • Vakbekwaamheid: een naadloos Europees netwerk en sterke lokale partners in internationale verzending vormen de basis voor perfecte transportoplossingen, zelfs bij een uiterst ingewikkelde logistiek.

Betrouwbaarheid en respect voor waarden vormen onze basis bij het benaderen van onze klanten en partners. Innovatie en de kundigheid van onze medewerkers garanderen de voortdurende optimalisering van ons systeem en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten in overeenstemming met behoeften van de markt.